Sååååå längesen.

 
Det var flera år sen vi var aktiva på bloggen Matte och jag. Men nu ska vi göra ett försök att komma igång. Jag tror att vi båda två tappade sugen när min vapendragare Teo lämnade oss. Ja, vad har hänt se dess? Massor förstås, men jag kan inte berätta allt. Lite kan jag berätta.
 
Förutom att jag är herre på täppan, nu när alla människobarn har flyttat, så har jag Mattes och Husses fulla uppmärksamhet .Hääärligt! Jag blir såå bortskämd. Jag får sitta på en stol bredvid när de äter, sover i sängen och är med precis överallt. Jag har åkt tåg, tunnelbana, varit på hundfik och åkt lift upp på fjället mm. Matte och Husse har köpt husbil, så vi är ute en hel del med den. Det är så mysigt för då är vi så nära varandra och jag har full koll på vad de gör hela tiden. Lite tråkigt är det väl att ligga i buren när vi åker, men samtidigt skönt, för då kan jag sova skönt.
 
Kattbrorsan min har blivit gammal och skruttig, 17 år. Han ligger och sover mest hela tiden, förutom när han jamar. M. säger att han pratar, men jag förstår inte ett  jota av vad han säger. Jag tycker att han bara låter väldigt illa. Dessutom verkar det som han är helt döv, för han hör inte när jag kommer nära honom. Han blir helt förskräckt när han får syn på mig. Jaja, vi får se hur länge han hänger med.
 
Lite tråkigt har väl också hänt. Skadade ögat på något, så då fick jag åka till den där otäcka veterinären. Nu var det en annan vet. mot vad jag brukar träffa, men hon var lika otäck för hon skulle känna, klämma och titta. Det visade sig att jag hade ett lite sår på hornhinnan, men med lite medicin blev det bra. Matte sa att jag var jätteduktig! Det är väl jag jämt!! En annan sak som jag kan klaga på är väl att vi inte spårar lika mycket som tidigare när Teo fanns. Det händer ibland, men alltför sällan enligt min tycke.
 
Ja, annars ser min vardag ut som vanligt med promenader, bus, lek, mys i soffan och MAT. Jag älskar mat och då menar jag ÄLSKAR mat. Jag äter ALLT, men inte sallad. Jag har det hur bra som helst.
 
Nu ska vi ta oss samman och skriva lite oftare.
Ha det gött!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0