Konsten att roa sig.

Det har varit mycket resande den sista tiden. Vi  var en heel helg och hjälpte minsta människosystern att flytta in i sin nya lya i Karlstad. Det var jättetråkigt, för Matte och Husse fixade, skruvade och var och handlade. Inget hundkul på en hel helg. Men det var mysigt att få träffa människosystern. Det bästa var att vi gick en kortvända i en skog nära lyan. Det var mycket nya och goa lukter. Dessutom var det jättemånga hundar som vi mötte. Vissa var helt ok, men vissa var..... ja vad ska man säga... mindre ok.
Veckan därpå var bättre. Då var vi ut med husbilen till Sälen och vara i husbilen gillar jag. Det blev inte så mycket vandrande på grund av busvädret, men en liten tur på Siljansleden blev det. Sen är det ju mysigt för man är så nära Matte och Husse hela tiden så man har koll på dem. De var borta en stund när de var och badade och bastade, men det var skönt med lite egentid.
 
Helgen därpå var det dags för utfärd igen. Då  bar det iväg till äldsta människosystern i Bromma som hade fyllt år. Kul att träffa henne och hennes sambo. Ena dagen åkte alla iväg utom jag och sambon, som var sjuk, på nått loppis eller vad det nu var. Det var mysigt för jag fick ligga och mysa med sambon i hans säng. När vi kom hem sen hade Matte köpt ett gosedjur och som ni ser roade jag mig kungligt. Gosedjuret var tillintetgjort på mindre än två minuter .KUUUL! Matte blev nog lite sur för att jag inte var lite mer försiktig med presenten jag fick. Ha det gött! 

Plötsligt händer det!

Äntligen fick jag spåra!!!!!! Matte lade ett spår på åkern, Kul! Det gick hyfsat tycker i alla fall jag, för jag hittade många pinnar. Dessutom fanns det grässtrån som var jättegoda, men Matte tyckte att jag skulle strunta i dem och leta pinnar. Man kan väl göra  väl göra både ock!
 
 
Här hittar jag en fin, fin pinne!
 
 
Belöningen var denna gång räkost. Mums! Ha det gött!
 

På resande fot, förlåt, tass.

Igår blev det att packa ihop sig. Matte och Husse skjutsade min människosyster och hennes sambo till Stockholm. Min människosyster hade handlat en massa saker på second hand, så de kunde inte få med sig det på tåget (inte så ovanligt om ni vill höra min åsikt). Det var så fullt i bilen att min hundbur fick inte plats. Jag fick ligga på golvet på en fäll! Har ni hört på maken! Ja, ja det gick ju det med. Så det blev mycket bilåka igår. Men som tur är tycker jag om att åka bil. Vet ni vilket som var det bästa med resan ? Jo, jag fick flera pizzakanter när mina människor åt pizza. Mums! Ha det gött!

RSS 2.0